The today

Hej alla läsare !

Idag var det nationella i matte. Det gick väl helt ok, jag har pratat med min lärare och han har sagt att det är ingen större fara att jag skulle sänka mig. Efter det hände väl inget direkt nämnbart i skolan förutom at vårat SO prov är uppskjutet ännu en vecka. Sandra följde med mig hem sen och vi gjorde pizza mackor och satt ute och stekte i solen...


De blev riktigt mumsiga faktiskt !


Så här såg jag ut större delen utav dagen ....






Men nu ser man ut såhär, lite mys :)


xoxo


Glamaholic !

Nu är man hemma från stan, jag skulle kolla på skor från Bianco eftersom jag fick present kort när jag fyllde år. Det är så kul att gå och titta på grejer när man vet att man verkligen kan köpa något! De som jobbade där va jättetrevliga och jag fick massa hjälp. Tillslut blev det i alla fall ett par jättefina svarta platå pumps med öppentå. Sånna skor som passar till nästan allt, vilket jag behöver. Sen efter det blev ett jättefint pärl-choker halsband ifrån GylleneTing och sen satte jag mig på Espresso House och köpte den gamla vanliga vanilla-latten och gjorde lite av svenska läxan :) Så nu är man hemma skall väl kolla igenom kemin som vi har prov i på fredag. Ingår det verkligen i grundskolans betygskriterier att man skall kunna räkna ut en atoms massa?! Sen får det bli en dusch, och se på roomservice där kära EMD skall vara med, :D hahah. Hörs kanske sen.



Dagens inköp och mina coola pilotisar som jag fick utav pappa här om dagen!



xoxo

La escuela

Är det bara på vår skola som lärare går in i väggen eller har ständigt sjuka barn? Inte för jag vill klaga på att vi får håltimmar här och var och att skoldagarna går fortare. Men vi går miste om utbildning, speciellt nu ínnan nationella. Jag kan inte minnas när vi har haft en ordentlig skoldag med våra ordinarie lärare på lektioner och inga håltimmar. Så vad jag egentligen vill få sagt är Roland krya på dig! Vi saknar dig.....




Detta kan nog vara bambas godaste dish, men der det frestande ut? nej!
Det kallas olka saker från gång till gång också idag var det laffilett ! hahaha



xoxo


Does the txt know?

Jag fick precis ett kedje sms som löd:

Den perfekta killen...
Det är killen som säger "älskling" till dig och inte "sexy" när ni har slutat ett samtal. Det är han som stannar uppe för att se hur du sover och kysser dig på pannan. Det är han som vill visa upp dig när du vaknar på morgonen utan smink och med ruffsigt hår. Han som tar din hand när ni är med vänner och han som säger till dig hur lycklig han är över att du är hans. Han som säger till sina vänner: " Hon är det rätta..." Om du har öppnat detta måste du skicka det vidare till alla på din kontaktlista. Minst 15 personer inom 15 min... Om man jag inte får tillbaka något är du ingen kompis. I natt kl 01.45 kommer någonting fint att hända dig och den personen du älskar. Du får inte bryta kedjan för då kommer du har otur i kärlekslivet.....

Nej människor jag skickade inte vidare det! Kärlek är inget som bestäms över kedjesms eller kedjemail. Visst jag vill ha en kille som är sådan (men en kille får kalla mig sexy vid rätt tillfälle) men jag kan väl inte hitta honom genom att skicka det sms:et till 20 pers?

Men jag letar efter den perfekta killen tro mig! Haha (låter som jag gör en kontakt annons i min egna blogg) Men jag undrar bara vem det är som sitter och hittar på alla dessa kedjesms som gör att man får en massa sjuka tankar i huvudet!


                                                        
    Are you out there?

xoxo

Finally some class !

Jag har äntligen lyckats skaffa en egen design på bloggen , även om den inte är jätte snygg så är den i alla fall min och unik! :D Skall försöka någon annan dag att skaffa en snyggare bakgrund men denna får räcka sålänge eftersom jag suttit med detta i nästan fyra timmar för att förstå mig på kodmallar och färkoder och symboler.... Så är jag är i alla fall hyfsat nöjd :) Vad tycker ni? 

xoxo

Vilken vecka!

Helt sanslöst! GP hade en stor artikel om att ungdomar har för mycket att göra nuförtiden. Det är så otroligt sant! Mina vecka består av tre stora prov och en inlämning. Allt kräver förberedelser och jag stressar sönder. Jag började ärligt talat blöda näsblod idag, efter att jag gått hem ifrån skolan med kronisk huvudvärk. Denna veckan kommer det därför antagligen inte bli så mycket inlägg. Hoppas ni klarar er ändå , haha.

Jag hade i alla fall en väldigt trevlig lördag :), även om mina föräldrar fick reda på lite för mycket kanske. Inget man kan göra något åt så här i efterhand i vilket fall som helst (förutom vara ta reda på vilka grannar det va som spionerat och skvallrat och kast ägg på deras hus eller något liknande). Huvudsaken var att jag hade kul och det hade de andra också. Och jag menar hey jag är nyfyllda 16år är det inte nu man skall njuta utan att vara i alla fall lite ung och dum? Jag menar det är bara hemma fester som gäller i två år till sen är jag fri. Men två år är långtid, falsklegg känna inte värt det. Vad ska man göra för att ens föräldrar ska våga släppa taget men ändå bry sig?  Aja nog om de flesta har väl varit 16 och suttit i samma sits.



Såhär ser min vecka ut. . .




xoxo


Nya älsklingarna!

Jag sitter här och funderar på om jag kommer bli en sån där kvinna som är total shoeaholic med typ hundra par skor ( jag är nästan halvvägs) men ingen man? Min plan till min 25 års dag känns inte jätte aktuell längre, sorgligt. Aja nu har i jag alla fall sagt hejdå till syster och hon sitter snart på ett tåg påväg ner till halmstad, hoppas hon klarar sina tentor och allt nu !


Nya älsklingarna !

xoxo




Lovade Stefan en kompis som skriver låtar att jag skulle lägga ut en länk där man kan tanka ner hans låter så varsegoda kära läsare, enjoy!   http://www.frizon.info/index.aspx?page=artist&cat=A&id=2862

Hahah LOL?! hej 2006

Hej alla bloggberoende ;)

Jag har inte berättat så mycket om mitt påsklov men det kommer när jag har fått laddaren till min mobil som jag glömde på Malö (en ö där vi firar påsk varje år). Efter som det var ungefär bara den som jag använde som kamera under lovet. Den är alltså död och jag har en gammal walkman tills imorgon kväll. Hade tänkt göra ett litet kollage med bilder från lovet och berätta vad jag gjorde.

Idag har jag i alla fall haft en toppen dag ! Skolan började kl.8 men jag hade inga problem med att vakkna alls. Mamma ringde och väckte mig i lagom tid och jag kunde inte med att somna om. Så upp och hoppa och tidigt var man i skolan. Jag och Maria lyckades bra på labbarna i kemin, vi har fått olika vätskor och så ska vi göra analyser för att komma fram vad det är för vätskor. Vi är nästan säkra på oss vad alla är och vi har en hel labb timma kvar. Efter det så skulle jag iväg till tandläkaren, det som jag har ångest över att gå till året om typ, jag har en sån enorm tandläkar skräck! Mamma kom och hämtade mig, jag vågade inte gå annars ( ja jag är en riktig bebis ibland! ). De sa i alla fall att mina tänder var så pass fina och i sånt bra skick att jag bara behöver gå dit varje ett och ett halvt år, det är verkligen sånt man vill höra ! :D Så inga hål och återbesök där minsann. När jag kom tillbaka till skolan hade jag  bara en lektion kvar, spanska. Är det bara jag eller har det blivit mycket svårare på sistone? Efter skolan var det dags att åka in till stan med söta Jennifer, jag behövde byta en tröja och kolla på skor. Det blev att par nya sommar sandaletter/pumps som jag hoppas kommer bli en stor hit i sommar. Sen blev det fika på Espresso House i NK och spana puddingar , det finns ju ändå en del killar, haha! Nu har man varit hemma ett tag och duschat, sprungit runt i mina nya pumps, pluggat lite, kollat på tv med syrran och lagat mat till henne och mig. Hon kan faktiskt vara en riktig stora syster ibland! Även om jag måste laga maten, haha.



Ser det inte verkligen ut som tortyr redskap eller är det bara jag? :S

Jag har nu en konstig "guttfeeling" , kan bero på lite olika saker jag hoppas bara att det går ver hyfsat snart!

xoxo

Skärtorsdag...?

Hej allihopa!

Vilken dag? eller vad säger ni? jag har i alla fall inte gjort någonting idag. Mer än kollar vimmelbilder och  tv. JAg är däremot rädd för att jag börjar bli beroende av cola light igen, jag är så grymt sugen på det nästan hela tiden, inte bra ! Ikväll är det i alla fall bio med syster som gäller. Ska bli kul kul vi har bilen så vi ska cruisa i stan , haha !

Dagens fråga: Varför heter det skärtorsdagen?


Jag börjar tro på det där att kameran lägger på 10kg!
Bild från igår :)

xox0

Äntligen hemma !

Nu är jag hemma från festen, grymt trött blev jag så fort jag kom innanför dörren men behövde duscha skut så gjorde det och satte mig här. Han inte ta någon bild på min outfit innan jag fick springa till bussen men lovar att lägga upp någon vimmelbild typ imorgon eller nått. Jag hade grymt kul ikväll och träffade massa vänner som jag inte visste skulle komma det var mycket trevligt. Undra bara hur kroppen mår när jag vaknar efter att ha dansat i flera timmar, haha !

Ne nu måste jag nog ändå sova lite :)

xoxo

Favorit nagellaket !

Jag har nu målat naglarna med mitt favorit nagellack. Känner att detta blir verkligen en hel dag för att göra mig i ordning för festen men har ju ändå inget att göra så varför inte ta sin tid? Nu skall jag klura ut vad jag skall ha på mig och sminka men sen är jag i princip klar, så jag har gott om tid. Jag skall försöka komma ihåg att ta en bild innan jag åker ikväll :)!


Jag blev rätt nöjd denna gången faktiskt !

xoxo

Party tonight !

Hej alla söta läsare!

Hur är det med er? Jag sitter just nu i vårt nya badrum här hemma med ansiktsmask från H&M. Har prova två olika nu på sistone de är superbra! Ikväll är det fest i stan. White Night, man skall alltså klä sig i vitt, hmmm.... jag har ju en del vita kläder men jag vet inte om de passar till fest. Aja jag har ju rätt lång tid på mig att komma på vad jag skall ha på mig.

Hät närmast skall jag tvätta av ansiktsmasken som skall ge mig ett "healthy glow" passar perfekt till får vi hoppas :), sen blir det att måla naglarna och smörja kroppen!

Hörs senare!

xoxo

Sweet 16 !



Och så va man 16 !



RSS 2.0