Söndag

Söndagar är i princip alltid likadana, man har inget planera så man sitter bara hemma och degar hela dagen. Idag vaknade man ju rätt sent eftersom klockorna ställdes fram, sen tittade jag på Let's Dance reprisen (Laila skulle vunnit!) och när det var slut hade halva dagen gått. Hjälpte pappa att ta ner julbelysningen, lite sent I know men den har inte varit tänd sen i Januari. Det är bara ingen som har haft tid helt enkelt.

Nu sitter jag i alla fall och har precis klippt ut foder bitarna till min balklänning, tyger är väldigt "slinkigt" så det går mig på nerverna! Samtidigt sitter jag och knarkar en oerhört bra (gammal) låt av Elliott Yamin

http://www.youtube.com/watch?v=x6_W459rGDw


xoxo

Pluggnatt...?


Brillorna är på nu blir det plugga för hela slanten? Hej VG ? (A)

Tisdag

Hej allihopa! längesen nu (som vanligt) men man får ju nästan inga kommentarer på det man skriver och man vill ju ha lite respons, så kom igen och kommentera!

Komfirmationslägret i helgen var i alla fall väldigt lyckat! Jag träffade massa nya människor och det var nog det som gjorde lägret, tror inte det hade varit samma sak om det bara varit vi ifrån toleredskyrkan. Det är inte ett läger som man kommer glömma i första hand i alla fall. Massa roliga minnen, men ska inte gå in på det för allt är så långsökt. Men kan säga att jag håller fortfarande på att repa mig från att ha dygnar natten mellan lördag och söndag. Försovit mig varje morgon sedan dess. Men imorgon får jag inte försova mig för jag har engelska nationella prov på morgonen!
Så jag måste komma i säng i tid ikväll, och komma upp i tid annars fungerar jag inte ordentligt.

Så dagen har varit helt okej, började emn biologi där dom flesta i klassen gjorde provfrågor men jag har lyckats smöra så jag får göra mina på fredag istället, efter det spanska som jag måste plugga lite på ikväll tills imorgon. Matten gick fort eftersom jag var tvungen att sitta i rastboden så jag fick gå tidigare för att hinna käka. Rastboden var en katastrof ingen hade ne susning om nått och det var brist på respekt så det gick som det gick... VI hade besök av en man som hette Tobias Rawet i skolan, han är en jude som har suttit i koncentrationsläger. Han berättade om sitt liv, it was very touching, tårar föll på de flestas kinder. Men jag tror inte vi som inte varit med om det personligen kan förstå det hela och hur hemskt det var.

Ne nu är jag hungrig och vill ha mat men måste vänta någon timme till. Jag har kommit fram till att dessa sista veckor innan påsk ska jag leva sunt. Inte äta mer än vad jag behöver och intemassa skräpmat. Får se om det funkar lika bra som sist! Jag hoppas på det i alla fall. Nej nu måste jag kolla igenom lite skolarbete, hörs senare.

xoxo


Härlig dag

Så himla härlig dag ! Gick upp rätt sent men hann ändå till skolan i tid, blev kanske lite sent igår. Men hann ju så allt var lugnt. Första lektionen var biologi, sjukt seegt, speciellt för mig! Sen var svenskan och gympan inställd så vi hade tre timmars håltimma :D. Jag och Majlin bestämde oss för att göra some catching up, så vi gick upp på mitt berg och snackade i det otroligt härliga vädret!  Det var ju nästan så man kunde sitta i kortärmat. Sen gick vi i alla fall runt ett tag, gick tillbaka till skolan och käka lite bamba mat och kolla lite boys, hahahaha! Spanska och sen hemkunskap hade vi på eftermiddagen.

Efter skolan var det iväg till gymmet för härlig träning, va lite små trött men körde gärnet och tenjde mina ljumskar tills jag trodde benen skulle gå av. Väl hemma blev det deg i soffan och köp mat, sanslöst hur lat man kan vara ibland men men finns inte så mycket att göra åt. Nu måste man snart sätta igång och packa för imorgon också! Sen plocka upp lite så det inte ser ut som ett helvete när mamma kommer hem imorgon.


Jag är så dålig på att ta bilder! men här en på ett vår tecken , blir man inte bara glad?


xoxo

Tisdag

Härlig dag, gick inte upp fören halv åtta (började åtta) men eftersom man bor såpass nära va det lugnt, visste vad jag skulle ha på mig och allt sånt också, så det gick snabbt. Hade uppsats skrivning på spanskan gick la sådär, men gjorde mitt bästa. Matten och So:n var rätt deg men fick ändå gjort en hel del. Sen cabarét gruppen var rätt roligt. Manuset är snart klart, sen ska vi köra gärnet. Kommer bli ett grymt resultat tror jag.

Nu sitter man hemma och tiden bara rinner förbi, kanske dags att börja tänka på middag?, man är ju ensam hemma så får fixa det själv idag. Men då får man ju i alla fall det man vill ha, i alla fall om vi har det hemma, haha. Någon som har något förslag?
Höre senare :)



Vilken mattelektion är komplett utan choklad, mobil, musik och Imsdal?

xoxo

Veckans planer:

Måndag: allt redan klart
Tisdag: Mamma åker till Sundsvall, Cabarét grupp
Onsdag: Spanska läxa, mamma åker till Stockholm, gymma , sola med Sandra
Torsdag: Åker på komfirmations läger
Fredag: Ledig från skolan på läger, mamma kommer hem
Lördag: Läger
Söndag: Kommer hem ifrån lägret, pappa kommer hem ifrån Miami

Måndag

Måndagen var en händelserik dag så han tyvär inte blogga men ska upplysa er om gårdagens händelser nu tänkte jag. Det började med en sovmorgon, va grymt skönt att inte gå upp fören strax efter åtta. Sen gjorde man sig i ordning lite snabbt jag ville vara hyfsat snygg eftersom jag skulle till Hard Rock Cafe på eftermidagen. Skoldagen var rätt seg. Men eftersom min svenska och engelska lärare var sjuk hade vi ingen sista svenska lektion. Gjorde inte mig något, hehe. Så efter gympan blev det en snabb dusch och iväg till bussen, jag har varit med om trevligare buss resor men vi ska inte gå in mer på det.

När jag kom till Nordstan skulle jag skriva ut en bild som jag behövde ha med mig med anställnings formuläret. Det skulle ta en timme, suck. Men jag gick och tittade på ett par skor, hittade ett par jättefina som jag bara måste köpa! Sen kände jag att jag var hungrig så jag besämde mig för att gå över till Centralstationen och käka  en sub på SubWay det va sjukt längesen man käka där och det va riktigt gott. Inte riktigt samma sak som i USA men close enough. Jag fick sega där ett tag så planerade hur min vecka skulle se ut i alla fall. Jag tycker det är så skönt att ha det mesta planerat. Sen efter en timma gick jag och hämtade min bild. Tog vagnen till Hard Rock för fötterna var lite små trötta efter 8 timmar i pumps. Lämnade in papprena hälsade på alla som jag kände där och drog mig sedan hemåt. Just det jag var grymt nära att bli påkörd av en spårvagn, lite små läskigt faktiskt men märkte det inte fören jag satt på bussen.

Väl hemma blev det en mycket snabb powernap, sen iväg till dansen chillade lite vid datan där, sen dans blev inte jätte mycket nytt men fick övat på det vi kunde i alla fall. Min kära mamma hämtade mig vi bangade på sushi för orkade inte gå ut ur bilen så det fick bli en pizza istället, haha ! Ungefär så såg min måndag ut som sagt rätt händelserik.



Bilden som kostade mig 23kr att skriva ut , haha !

xoxo

Sätt personliga mål!

För ett och ett halvt år sedan var mitt  mål att klara av att gå ner i spagat, det klarade jag rätt fort och blev nöjd med det. Människor kallar mig nu mera onormalt vig, bla bla bla i mina öron eftersom jag inte har några större svårigheter med det. Nu är jag inte 'satisfied' med det längre utan nu ska jag kämpa så hårt jag kan för att lyckas med detta! Kommer antagligen tenja och hålla på gymmet lika länga som jag tränar, men tänker inte ge mig!


Vi får se hur lång tid det tar men det är mitt mål !


Har ni några liknande mål som ni vil uppnå??


xoxo

Veckan som har gått...

I veckan som har gått har jag varit helt ledig när det gäller läxor och liknande. Så man har inte varit hemma jätte mycket vilket är en av anledningarna till att man inte bloggat något. Jag har dansat, shoppar, gymmat , varit med vänner, lärt mig dansa salsa och massa mer :D. Sen i fredags var det tjejmidag hos Emelie också jätte trevligt hade vi! Det var indian tema så alla var mer eller mindre utklädda till indianer.


Har knappt några bilder från den kvällen men här en på mig och michelle


xoxo

Illa !

Det blir bara värre och värre ! Jag ska göra mitt bästa från och med nu. För jag har märkt att jag har läsare även om jag inte lägger in nya inlägg varje dag. Så det är bara kommentarerna som saknas mina vänner ;). Hahaha aja nu är det mat sista midagen med hela familjen på riktigt länge så man får väl vara lite trevlig.



xoxo

Fy på mig.. !

Förlåt mina läsare (även om ni är få änsålänge) jag har vartit ytterst dålig bloggare de senaste två dagarna. Skalll börja med att säga, ja jag lever, haha. Nu sitter jag i alla fall här och pluggar lite idrottsteori, vi har ju prov imorgon, usch!

Jaja man kan ju inte göra mer än sitt bästa, just nu är jag väldigt lat så mitt bästa ligger typ på G-nivå skulle jag gissa. Att lära sig muskler på latin tycker jag bara är kul, men det är väl bara för jag gillar språk. Men sen när det kommer till dynamisk styrka och statiskt styrka börjar det bli jobbigt. Och inte nog med det det finna också olika sorters dynamiska styrkor. Puls och sånt har jag lärt mig via simmningen så det känns det nästan som jag har stenkoll på. Ne nu ska jag inte plåga er med mitt plugg mer. Ikväll ska jag på Rockmässa med konfirmations gruppen i backa kyrka hoppas det blir värt mödan att ta bussen i regnet. Ska åka med Sandra om jag får tag på henne :).

Saker som händer i veckan:
Måndag: Idrottsprov , Majlin kommer tillbaka till skolan :) Kanske shoppa lite
Tisdag: Skola, cabarétgrupp, gym?
Onsdag: Skola, dra till gymmet om jag inte gjorde det på tisdagen
Torsdag: Latinodans hela dagen.
Fredag: Nationella prov i engelska läs och hörförståelse

Rätt så fullt upp ska bli skönt :)


Såhär ser man ut just nu !

xoxo

Hemma

Nu vart man hemma från skolan, för att alldeles strax dra tilll komfan och vara lite ledare :). Sen ska jagoch Sandra sola. Sola är inget jag gör särskilt ofta på vintern, max en gång i månaden. För jag tycker jag blir så läskigt blek ut ser nästan sjuk ut.
Sen efter det blir det plugg plugg plugg, får se om jag hinner med något mer inlägg ikväll. Måste bli klar med tekniken! Sen va det franska läxa till imorgon också, aja livet är inte lätt men efter måndag har vi inte så mycket, i alla fall inte vad vi vet nu. Nu måste jag kila!


Kajsa goes completley natural, inget smink när man skall sola !

xoxo

Schoolio

Ett snabbt inlägg ifrån skolan. Spanskan idag var intställd så vi slapp spanska skrivprovet, wooohooo ! :D Aja num sitter man i datasalen och har snart musik. Skall sjunga massa. Sen är det spaghetti och körfärssås i bamba nice nice. Sen efter skolan blir det massa plugg, komfa och solning men Sandrush :). Jag har suttit och letat prinsar som jag eventuellt skall gifta mig med. Prins Carl-Philip är ju singel nu så han är ju lämpligast men rätt så gammal, han fyller ju ändå 30. Annars hittade jag tronarvingen i Belgien som fyller 18 i år , det hade ju varit rätt nice det med:). Aja jag  får la dra mig innan Salih får araben på mig om att jag inte pluggar eller gör skolarbete.


Visst är han stilig


xoxo

Onsdag

Onsdag onadag, idag har varit en rätt härlig dag :), vanlig skoldag men ändå rolig. Fick inte gjort muntliga svenska nationella idag heller , så det blir väl antagligen på måndag. På gympan hade vi styrka lektioner gick helt ok, tog inte i så att jag sprack direkt. Provet i Konsumentkunskap gick prima , minst VG där hoppas vi på :). Efter skolan var det direkt till gymmet som gällde, jag stod på crosstrainern i en kvart utan att tänka på att jag blev trött för jag läste spanksa samtidigt, haha borde göra det ständigt så kanske man är slimmad till sommaren. Hela träninspasset gick prima men man kan ju säga att det känns i kroppen nu, vi får se om jag kan gå imorgon. Jag har även suttit ett tag med min teknik prototyp som jag var tvungen att göra om totalt  efter ett missöde i söndags. Hoppas allt blir som det ska i alla fall det är ju inlämmning på fredag! Nu ska jag skriva lite kravspecifikationer om min uppfinning.


Tråkigheter med Sandra i skolan.

xoxo

Tisdag

Det va rätt så tråkigt i skolan idag, alla handbollstjejerna va bara med på de två första lektionerna sen skulle de iväg och spela Skol DM i handboll så jag fick klara mig själv. Hoppas det gick bra för er i alla fall tjejer! Fick gjort en del på matten i alla fall eftersom det inte blev massa prat med Sandra, haha ! Sen bamba rasten fick jag spendera med killarna , det funka ju det med. SO:n blev tyvär bara långtråkig och bilden är jag nästan klar med. Har spenderat hela denna terminens bild lektioner genom att hacka i ett betongblock, men både jag och bild läraren gillar det. Sen efter det var det cabáre grupp , vi planerade för vår sista framträdande allt om det är classified my little friends ;).

Nu sitter jag i alla fall här och små fryser från skit vädret, men det är lite små mysigt med sånt här väder tycker jag eller i alla fall när man inte har något som man måste göra. Vad tycker ni är? är jag totalr out of my mind? Aja nu måste jag i alla fall plugga hemkunskap, har typ bara läst igenom häftet en gång.





xoxo

Måndag

Måndagen var väl som de flesta andra måndagar burkar vara i mitt liv. Skola som vanligt inga konstigheter. Sen efter det var det dans, jag älskar våran dans! VI dansar ju till "You can't stop the beat " från hairspray och det är verkligen sånt tema i dansen som det är i filmen. I love it ! Efter det stack vi till Alvina och familjen för Kristina (alvinas mamma) fyllde 50, så vi åkte dit med lite presenter och fika , massa mys :)


That's how we study at Tolered!


xoxx

God natt

Det börjar närma sig nana time det är ju faktiskt skola imorgon, även om man har sovmorgon behöver jag min beauty sleep. Sen har man ju knappt nått att göra i veckan heller. Så vill ni göra nått let me know, eller så berättar ni bara vad ni har planerat för skoj skull :)

Nighty night sleep tight everyone !

xoxo


Trååååk !

Det händer inget alls, jag har jätte tråkigt ! Jag är i alla fall typ klar med uppsatsen nu ska bara göra en framsida. Trolldegen tar sjukt lång tid att stelna. Och matten har jag två tal kvar på som jag inte kan. Sen så¨han man knappt ätit något idag vilket gör att man är ännu mer rastlös. Tänk om man va så smart och brydde sig lika lite som Einstein hade inte världen varit enklare då?



xoxo

Sunday bloody sunday

God morgon kära läsare!

Om jag ska vara helt ärlig är nog söndag den dag jag gillar minst av alla veckodagar. Visst man kan få saker gjort och så men man styrs hela tiden av tanken att imorgon är det skola. Söndag för mig är typ den enda riktiga pluggdagen jag har.

Som nu har jag gjort trolldeg för jag måste göra en prototyp till min uppfinning i tekniken. Jag kan vssa bilder när den är klar sen. Hoppas verkligen den blir bra jag vill verkligen hålla mitt VG i tekniken. JAg är så hilma orolig över alla mina betyg i NO det är verkligen inte min grej det där. På toppen av det har jag inte ännu lämnat i min Big Bang uppsats för jag är för rädd inte VG på den , inte så smart tänkt Kajsa! Sista terminen nu vill man ju bara höja sig i betygsväg inte sänka sig. Den tanken finns inte i många huvud men det är ju ändå sannolikt som att höja sig. Sen kan jag vara jätte optimistisk om massa andra saker som att komma in på mitt gymnasie men det är bara föra jag inte vill gå något annat. Men jaja nu ska jag fixa lite bilder till uppsatsen och så men hörs sen!

xoxo

RSS 2.0