Freakin'Kajsa






Meet my alterego , Freakin'Kajsa

She lives life the glamorous way and earns money without lifting a finger.

She's got a smokin' hot body and everybody loves her.

She's going to be a huge star one day and evoryone will recognize her name.






Dreams will be dreams . . .

xoxo

Kväll / otta

Hej allihopa!
Jag vet att jag inte bloggat på länge men jag har känt mig så jävla omotiverad ! Jag ser ju på statistiken att jag har några läsare, så va fan kommenter eller nått för det är faktiskt inge kul att driva en blogg om man inte får någon respons! Nej nu är det verkligen högtid att sova !
Natti natti
Xoxo

ATM

Nu är jag hemma kära vänner. Har precis fixat naglarna så orkar inte göra något jätte inlägg än, det kommer väl ikväll eller imorgon i'm guessing :). Helgen blev inte helt som den skulle tyvär, men fick shoppat lite så klagar inte , haha ! Ne nu kanske jag ska börja med att lägga in bilderna i alla fall. Puss sålänge !

Xoxo


Aurvoir !

Så alla mina pussgurkor nu har jag packat klart & är på språng till båten! Nu ska det bli segling och eftersom vi ska till Danmark tar jag inte med datorn för har inget internet där, tyvär. Men vi hörs söndag kväll alla kära läsare!

Hoppas ni allihop får en härlig låånghelg :D ! Vad ska ni hitta på?


Jag verkligen ÄLSKAR min Fred Perry väska (den stora).
Det är verkligen den enda väskan jag använder när jag ska någonstans,
även om det är elakt mot de andra stora väskorna, haha! <3

Xoxo

Funkar eller Drunknar ?

Med brist på bloggmaterial så kan jag nu meddela att alla vi tjejers älskling "Nate" ifrån Gossip Girl skall spela huvudrollen i den nya inspelningen utav Footloose.
Vad säger ni Funkar eller Drunkar?



Snygg är han ju i alla fall ! men rätt blek?

Xoxo

Home

Är hemma ifrån skolan nu och har precis vaknat från stansdjupaste powernap. Idrottslektionen gick jättebra! Härligt att visa min lärare att jag kan göra något idrottsrelaterat även om jag inte är jättebra bra på allt. Lektionen verkade uppskattad av alla mina klasskompisar också så det känns bra :). Jag är stentrött så jag skall slagga ett tag till hörs sen era pussgurkor!

Xoxo


Off to school.

Då var det dags att dra till skolan ännu en gång. Det spöregnar ute och jag har min stora simväska med mig. Blir att gå till skolan helt osminkad idag för palla sminka sig när det ändå kommer rinna av om två timmar. Hoppas i alla fall att min lektion går bra och att allt går som det ska. Richard ville ha med mig till gymmet sen också så det blir dubbel träning idag. Men kanske lika bra det för är ju ute med båten resten "lovet" så kommer ju inte bli någon träning då.

Har redan lyckats hitta ett dagens citat (kommer kanske fler):
Zits i GP : Förhållanden är som korv, man vill inte hur dom görs! hahaha


Morningtrött

Xoxo

What a day...

Efter schoolio & cabarét gruppen kom jag hem slaggade i soffan i kanske en timma. Sen kände jag mig tvungen att sätta igång med balklänningen det är ju trots allt mindre än treveckor till balen !

Sen kom päronen hem och pappa behövde hjälp med lite stuff i båten, kontakter, lanternor och så. Det vill säga skicka upp mig eftersom jag är minst 18 meter upp i masten, men jag har inget emot sånt jag tycker bara det är kul att se ner på människor ( hahahahah). Nu har man i alla fall duschar och rakat benen ( wiihooo). Jag skall ju ha min simlektion imorgon :D.

Dagen citat får i alla fall bli när jag och pappa snackade och att seglare snackar skit om motorbåtsägare och motorbåtsägare snackar skit om seglare.

Min far: Men vi seglare snackar inte skit det är bara ren fakta ! ( Jag tror man måste varit där men det var sjukt kul då i alla fall!)


Bild från där vår båt ligger, det börjar bli sommar :D

Xoxo

Sorry !

Sorry mina kära läsare det blev inga inlägg utanför skolan eftersom jag drog till gymmet direkt efter skolan sen blev det bara jobba på balklänningen hela kvällen och sen krascha in bed! Men nu är man tillbaka i skolan och har inget att göra som vanligt. Så man sitter här i datasalen efter att läraren har tagit närvaro. Nästa lektion ska vi öva inför skolavslutnings kören. Vi skall även ha nationella prov inom labboration idag (?!) det är bara en test omgång som tur är för kemi är ju intr mitt starkaste ämne. Sen har vi lite bild och så , även cabarét gruppen. Jag känner mig alldeles för engagerad ibland , haha !

Gissa vilken Kungafamilj som är i göteborg i helgen?



Jo den svenska såklart! Men är min blivande man Carl Philip med?!
NEJ ! nu blir jag besviken på dig gubben.

Xoxo

Det är inte långt kvar nu...!

På min tredje lektion nu och har fortfarande inte gjort något här i skolan. Det är helt sanslöst vi är i princip klara med alla arbeten och så. Bara några få prov kvar. Jag räkna förut i allmanackan och det är max. 14 skoldagar kvar tills det är slut ! :D Det är bara tre veckor till balen och jag är inte klar med klänningen, känns lite små jobbigt. Men jaja sånt  löser sig :)
Han som jobbar i datasalen tycker om mig, så jag får sitta och göra vad jag vill :D Muhahahaha !
Nu ska jag läsa lite bloggar och nöjesnyheter :) ha det bra !

Xoxo

Skolan

Och så sitter man i skolan och har inget att göra för andra i klassen gör mattenationella den muntliga delen....

Kunde inte vi som redan gjort den fått sovmorgon då?!


5 truths om moi

Ska göra som många andra bloggare, hata mig inte , haha !

5 truths om freakin'kajsa

♥ Jag har i hela mitt liv velat bli sångare som tjänar miljoner och lever glittet och glamour liv (vill fortfarande men vet att det inte kommer hända)

♥ Jag har komplex över min kropp (don't we all?)

♥ Jag är snål när det gäller pengar, jag har aldrig mindre än 1000kr på mitt konto

♥ Jag har minst 35 par skor, och jag använder fortfarande ett par skor som jag köpte när jag gick i trean

♥ Jag är väldigt lat när det kommer till städning och liknande




Xoxo

Ge mig tips !

Hej alla glada läsare ! :)

Förlåt för mycket dålig uppdatering men jobbet har tagit kraften ur mig totalt plus att jag bara jobbat så har inte funnits så mycket att blogga om :). Jag vill ha några tips , so give babes !

Ska nog hitta på något till ikväll i alla fall. Just nu sitter jag och skrattar åt anonyma läsare som tror att de känner mig bättre än vad jag känner mig själv?! Please people get real.... ( dessutom har jag en svag aning om vem det är, so passa dig , haha ! ) Yeh yeh käk väntar, ses sen ;)




Xoxo


Lalalalala .....

Är det bara jag som irreterar mig grovt på när nagellack har blivit kladdigt i flaskan? Jag som alltid har målade naglarn hatar det ! Ja jag vet att man kan hälla i aceton men det är inte så lätt när man har en 1 liters flaska med aceton ifrån garaget.... i-landsproblem nummer ett !

Nu ligger jag och tittar på eurovision semin, min favorit är nog cypern tror jag eller litauen (stavas det så?) hoppas på att de går vidare:).
Jag funderar på att börja videoblogga är det hiss eller diss på det? hahaha

Xoxo

Trött

Idag har jag varit trött större delen utav dagen även fast jag gick och la mig tidigt igår, jobbigt ¨/. Nu är man hemma och funderar på att sova middag. Sen ska det skrivas kemi labbrapport och lagas middag. Jag är ensam hemma ikväll för mor och far måste göra annat. Jaja nu ska jag se vad World Wide Web har att erbjuda ett tag :)


Dagen outfit: Oversized stickad Henry Lloyd tröja, vit tunika, svarta leggings och rosa converse :)


XOXO

God natt pluttisar

Ne nu känner jag att jag måste lägga mig , ögonlocken stänger sig nästan utav sig själv. Har varit en hårddag, hehe. Bara att hoppas att jag vaknar imorgon känns lite tveksamt nu faktiskt.

I'm off to dream about him now! <3
xoxo

Hahaha !

Den är bara så jävla klockren :D hahahaha




xoxo


Right now !

Nu ska jag titta på Room Service och klippa provmönster delar till min balklänning :D

xoxo

Dagen

Dagen har varit helt ok den började åt helvete om man får uttrycka sig så, men blev i princip bara bättre bättre :)...

Dagen började i alla fall med matte nationella den muntliga delen, det gick bra. Men sen fick jag typ en ångest attack men fick snackat med min klassförståndare så löste det sig (Y). På gympan hade vi orientering (a.k.a jag och Sandra gick i skogen och letade efter röda plåt bitar) När va vi var mitt inne i skogen med typ kottar och barr upp till knäna så ringer min telefon det är ifrån Hard Rock Cafe. Jag bestämmer mig för att inte svara men går hem på lång rasten och ringer upp. De ville att jag skulle jobba på lördag, och klart man ställer upp på det :)

Så nu är min lördag uppbokad med jobb, men det gör inte mig något :D (det betyder ju CASH ;D, haha). Efter skolan drog jag och simmade och bokade två banor till på onsdag för då ska jag ha crawlkurs för klassen, haha vi får se hur det går! Sen syndade jag lite, hehehe. Nu sitter man i alla fall här och ska skriva kemilabbrapport, gaah! Usch usch usch.....


This is me tight now , el naturell ;)

Xoxo

Nattinatt

Sverige är vidare till final på lördag och nu ska jag lägga mig och prata i telefon :)
är äntligen klar med min svenska novell också, härligt!

Va det bara jag som tyckte att ryssland gjorde en ripp-off på vår tingeling? hahaha

Good night babes sleep tight
Xoxo

Full of food!

Åh herregud, jag har ju namnsdag idag (heter Charlotta i mellan namn), så pappa kom hem med thaimat , jättegott så klart. Men eftersom jag fortfarande inte kommit tillbaka i mina vanliga matrutiner så orkade jag inte allt men åt mig ändå heeeelt proppmätt! Bläää känns som jag skall spy vilken sekund som helst ungefär. Ska inte gå in grundligare på det, haha.
Ne nu ligger jag i soffan och tittar på något liknande inför eurovision med Malena som skall vara med i semifinalen idag. Go girl! Hoppas Sveroge kan komma på lite bättre plats än de senaste åren i alla fall :) Får se om jag slänger in något inlägg innan jag lägger mig.


You go girl !

Xoxo

Tisdag

Hej snuttisar, nu är man hemma ifrån skolan !
Jag var en timma och en kvart tidig imorse eftersom vi hade Nationella prov i Kemi idag kl. 9.15 , men det tänkte ju inte jag på utan trodde vi skulle börja kl.8 som vanligt. Men nej nej , som tur va var det inte bara jag som trodde det var så utan , Richard och ALex var också tidiga så vi sat och snackade ett. Annars hände väl inget nämnvärt i skolan! Nu ska jag prata med mamma och sen ska vi nog sy på min balklänning :D
Hörs sen !

Just det så här mysklädd var jag i skolan idag :

Pappas stora U.S. Navy Academy tröja och leggings!






XOXO

Nu ska de biffas !

Hej&hå!

Nu har jag (pappa betala) äntligen nytt gymkort :D , köpte ett kombi kort på lundybadet så jag kan simma och gymma där nu :). Ska bli sjukt skönt att få rutin på träningen igen nu när det inte är någon dans på hela sommaren heller. Jag är bara allmänt glad nu , tihihi. Tack pappa för att du betala :D


Såhär ser jag ut nu, får se om det blir någon skillnad om några månader :D haha!

Ne nu måste jag verkligen skriva klart min svenska novell !

xoxo



Gossip Girl

Tittade precis på reprisen utav gossip girl. Vad är det som händer har alla killarna blivit helt goda och allt löser sig och alla är snygga som f*n ?! Sluten gör mig alltid lika irreterad. Jag fattar ingenting haha. Längtar tills nästa avsnitt, tror i alla fall tror jag ska köpa boxen eller nått så man kan se allt på en och samma gång och bara njuta :).

Nu skinger solen ute och jag får dåligt samvete för att jag ligger inne med datan och tittar på tv. Jag har inte gjort klart något av arbetena heller, i'm screwed! Men jag har inte tillräckligt bra fantasi för att skriva en novell.

Nu ska jag i alla fall måla min naglar, denna gång blir de guldiga :)


Farligt snygga är de, inte sant?

xoxo

Sommar regn ! <3

ag sitter brevid ett öppet fönster och känner doften ! Det regnar ute och marken är varm, doftar det inte bara för ljuvligt? Men nu ser jag i och för sig att världens åskmoln är på väg in , men jag har inget speciellt att göra utomhus idag så det får la åska och dundra då :) bara mysigt med sånna inne dagar ibland.

Nu har jag ätit frukost och sitter och lyssnar på Ziggy Marley, så grymt skön musik! :






Btw, så här glammig blev min frukost, olivciabattabröd med philli ost och parma skinka
en kopp the och lite apelsin juice på det
då lever man som en prinsessa resten utav dagen :)


xoxo

God morgon !

Nu har man vaknat och ligger i soffan med mysunderkläder och ska snaaart börja plugga. Man är ju ledig idag....

 VILL INTE VILL INTE ! Jag hatar att skriva kemilabbrapporter, och denna bestämmer typ vårat betyg. Sen ska en svenska novell in på fredag och jag har inte ens skrivit klart kladden. Buhuhu livet suger just nu.

Ska försöka dra med mamma så vi kan köpa nytt gymkort, har inte gymmat på en månad ! Nu blir det väl frukost nästa sen plugga.......

Och ja jag går runt i underkläder när jag är ensam hemma.

Minneslucka

Jag kom precis på att jag totalt glömt att lägga upp bilder på hur jag såg ut på dansavslutningen så de kommer nu :) !






Hahaha mycket fint eller vad tycker ni ? ;) kjolen är typ från '68 eller något.

xoxo

Jaja....

Två butna naglar, ett sprucket nagelband,  ett bråk med pappa och en sträckning i ryggen senare var man hemma. Det var ingen höjdare att masta en 18 meter hög mast när det blåser ca. 12 m/s men det gick och inget stort farligt hände. Det var kallt och blåsigt ute vid båten så man fick väl  ingen direkt sommar känsla, lite synd. Nu är jag däremot hungrig som ett djur! Har inte ätit något sedan frukost, det blir grillat, smasken!


Xoxo

Sommaren är snart här...!

Båten är sjösatt, nu ska jag hjälpa till att masta.

Det betyder att man snart är ute och seglar och det betyder bara en sak,
det är snart sommar ! :D


Syns vi på sjön i sommar eller ?

Såhär kan jag också se ut, men mest när man skall jobba med båten eller liknande ;)

xoxo





Error....

Blogg.se har i alla fall på min dator haft något problem hela natten/morgonen jag har inte kunnat logga in på mitt konto där av ingen uppdatering. Från igår men den kommer nu istället.

Jag och Feliz hade lite problem med att hitta fängelset igår, men efter att ha gått igenom privatmark och tittat i lite fönster hittade vi en karta som visade hela området så tillslut hittade vi rätt. Det var väl inte riktigt den publik vi hade förväntat oss men gjorde det bästa situationen och hade kul på vårat sätt. Vi kom dit för tidigt (vi hade ingen aning om när det börja) så vi köpte lite dricka och snicksnackade ett tag. Sen kom det igång och det första bandet som spelade var helt ok, vissa låtar var bättre än andra och basisten var bättre på att sjunga än den riktiga sångaren. Sen var det Chemical Vocations tur, dom var riktigt bra! Jag och Felicia stod och diggade men under hela tiden. Sen var vi tvungna att gå ut och ta luft. Det var då vi träffade vaktis! hahaha, vakten som jobbade vid dörren var den skönaste vakten jag någonsin träffat. Resten av banden var inte riktigt vår smak så vi sotd på utsidan och lyssnade samtidigt som stod och skojjade med vaktis. Vi drev med människor som skulle in och garvade tills vi nästan kissat på oss. Sen kom sångaren i CV ut så vi stod och snackade med Pierre (som han heter) ett tag, även han var sjukt trevlig. När vi kom var vi jätte nöjda med kvällen och tog en kop thé sedan nanade vi :)


Påväg till fängelset


Chemical Vocation, Pierre på bilden


Felicia, vaktis & jag


Han kalla mig präktig Askimsbrud, haha ! (jag bor inte i askim)


Nu sitter jag här, felicia har åkt hem och jag väntar på att mamma ska komma och hämta mig för jag skall hjälpa till och masta båten idag. Vi får se om jag tar några bilder på båten :) Aja hörs sen kära läsare!

Xoxo

Äntligen frisk !

Hej blygisar ;)
Nu sitter jag här med sin kära Feliz, och chit-chattar om allt mellen himmel och jord :)

Igår var jag i skolan hela dagen för första gången på hela veckan! Det gick helt okej, men det var ju kort dag. Sen spurtade jag och Sandra in till stan för att köpa present till Maria, det blev en ansikts mask, ett nagellack och hårspännen. Ansikts masken som jag avgudar mer än något annat  den får ens ansikte skinande rent !

Vi käkade i alla fall som djur eller i resten av tjejerna gjorde det jag har fortfarande lite svårt för att äta men det var grymt gott ! :D Sen drog vi på bio och såg 17 again. Den va så jätte bra jag lipa som en liten bebis i slutet, haha det gjorde vi alla som tur va (jag satt inte ensam och gjorde det!). Jag åkte hem efter det så var hemma hyfsat tidigt :)

Idag har jag bara städat nu innan Felicia kom hit, hon ska sleepa här. Vi ska nämligen på konsert på fängelset ikväll :D. Vi har grattis inträde och står på gästlistan (status hahaha ;) !) Det är chemical vocation som spelar bland annat. Kommer bli jätte kul!
Hör av mig senare.


Bild från igår, Sofia, Sandra, Gabriella och jag på bilden !

xoxo

Good night

God natt mina änglar!

Dansavslutningen gick toppen, fast den blev inte inspelad men det var en riktig crowdpleaser sa de ;) Bilder kommer as soon as possilbe.

XOXO

Bläää...

Så jag står och sminkar mig små sjunger och känner mig hyfsat pigg. Då ringer mobilen...

Jag: Aa hej det är Kajsa ...

(...): Ja hej  det är Laurence från Hard Rock Cafe... (han snackar grov men ball svengelska)

Jag: Heeej?!:D

Laurence: Jag undrar om du vill tjäna lite pengar genom att komma och jobba ikväll...

Jag: Vilken tid? ( frågar jag och kolla på klockan och vet redan då att det är kört)

Laurence: ca. halv sju till elva
 
..........


(The rest is history)

Min dansavslutning börjar halv sju och håller på till typ nio så inte ens chans att jag skulle hinna, den enda dagen jag inte kan (fuck att jag är sjuk jag jobbar ändå) så ringer dom och vill att jag ska jobba! Han lät så besviken att jag börja nästan lipa när jag la på samtidigt som jag blev grovt irreterad. Varför just idag?! Hoppas bara att dom känner att dom kan ringa mig igen. Ska i alla fall skicka ett mail till Laurence ikväll som förklarar situationen.

Jag är i alla fall färdig sminkad nu och ska snart börja gå till dansen.....




I'm not saying it's my best look..... but it'll work for tonight....



xoxo

Weird

Hej alla goa läsare!

Min dag har jag ägnat åt att ligga i mamma och papppas stora säng och göra läxor och uppgifter som skall in i imorgon. Jag vet inte riktigt om jag är frisk eller inte jag,  mår illa men känner mig rätt klar i huvudet även fast jag är tät? Så jag vet inte riktigt hur det ska tolkas men jag är nog tillräckligt frisk för att gå till skolan imorgon i alla fall. Det måste jag ju för Maria i klassen har tjejmiddag imorgon och jag är bjuden, ska bli superkul! Men det betyder också att jag måste in till stan och köpa present till henne efter skolan. Vi ska hem till henne först och äta lite middag och så sen ska vi in och se på bio:). Ne man kanske skulle äta något innan man börjar göra sig i ordning för dansavslutiningen, men jag har aldrig någon matlust nät jag är sjuk, aja men äta bör man annars dör man. Hörs sen innan jag drar till dansen i alla fall!



Jag diggar denna bruden riktigt hårt, inte bara för hon är urläcker utan också för att
hon bor i min drömlägenhet på Miami Beach!
Brooke Hogan you go girl!


xoxo

Sweet dreams

Bedtime now....

Say your prayers for me so I'm well enough to dance tomorrow!

Nighty night love you all 




XOXO

Inbilla inbilla inbilla...

Jag sitter nu i soffan och försöker inbilla mig att jag är frisk, det har jag försökt göra hela dagen. Jag tänker vara med på dansavslutningen det är inget jag missar i första hand. Jag var med på en dansavslutning fyra veckor efter jag opererat mig. Jag håller i alla fall på att förbereda mig för att dansa imorgon pappeljotterna sitter i ska strax äta och sen måla naglarna röda så det matchar min outfit till imorgon, haha det är ju hairspray tema imorgon då ska allt matcha! Lovar ett lägga in en bild på hur jag ser ut :). Aja nu är det rehab som gäller , jag är frisk , jag är frisk, jag är frisk !


Så här snygg är jag just nu, världens bärsta pappeljotter har jag också
även hushållspapper funkar riktigt bra med :)

xoxo

Jag blir så lack!

När jag vaknade imorse och kände att jag hade ont i halsen jag låg kvar ett tag och funderade på om det ens var värt att gå upp. Det blev så i alla fall gick och upp och pallrade mig till skolan, vi har matte första lektionen ( vad tänkte dom där?!) gjorde i alla fall inget  mer än att plugga till SOprovet som va nästa lektionen. Fick gjort första delen på provet men sen blev det hemgång och ligga i soffan! Sen efter det fick jag reda på att vi haft en gudomligt snygg vikarie på engelskan, vilket jag missade. Gjorde inget alls fören jag kände mig tvungen att byta om att dra tilll dansen det va ju genrep idag! Gick väl inte så bra som det hade om jag varit frisk, vi skall inte gå in på detaljer. När jag kom hem hade jag inga nycklar så det blev att klättra i rosen/törn buskar dagen blev bara bättre och bättre. Nu sitter man här och ska väl lägga sig, det är ju mattenatinella i 100minuter och jag har inte köpt fika ! Aaargh .....


xoxo


Helgen...

Jag hade en riktigt mysig lördag-söndag med Feliz på Marstrand :). Har tyvär inga bilder man kanske skulle få någon imorgon. Måndag imorgon vilket betyder SO-prov, uuuusch ! Ni får ha det så bra så hörs vi!






xoxo

RSS 2.0