Not so far away !

Hej bloggen !

Min dag igår bestod utav en riktigt shopping dag med Felicia:). Vi hade det jätte mysigt! Jag skulle först dra och köpa linser men så hade de bara linser för ena ögat inne (eftersom jag har olika syn på mina ögon), så sa de att de skulle skicka de andra till mig men de var inte säkra på att jag skulle kunna få dem innan semestern. Så idag fick jag ett hem ett litet paket med en hel månads extra linser. För de hade ett par lösa.

Tack Hendéns !

Tillbaka till min och Feliz shoppingdag, efter optiker besöket gick vi runt på stan, jag köpte bland annat en jätte söt turkos playsuit och en lång persika färgad ribbsticka kofta. Hoppas på att det blir två sommar favoriter, vet inte hur stor nytta jag kommer ha utav det på semestern bara, hehe. Efter shopping rundan drog vi till espressohouse i vasastan käkade lunch och fikade :) vi rullade i princip utdärifrån efteråt. Sen följde jag med Feliz och samlade vuxen poäng när var tvungen att handla mat, haha :).



Jag klarade inte av den sista biten utav mudcaken , haha !

Vi hade en mycket mysig dag !

It never ends as planned !

Efter promenaden igår så åt jag middag med la familia , sen smsade Emelie mig och frågade mig om jag ville komma hem till Steffanie för lite mys, självklart hängde jag på! Jag va där vid halv tio,  då satte vi oss och tittade på film, alla somnade. Så jag och emelie missade sista bussen ! Jag hatar att det inte alltid går nattbussar på vardagar ! Så vi sov i Steffanies inredda garage inatt och vaknade ca. halv tolv. Jag var hemma vid ett och lämnade i princip bara mina grejjer och drog sen och simmade. Jag älskar verkligen att simma i utomhus bassänger, det är något jag verkligen saknar av Florida utomhussäsong året om! Så jag låg där nere och drog några längder la mig på decket och torkade (solade) i några minuter. Jag cyklade sedan hem i rakmotvind och delvis uppförsbacke, känner mig rätt sund nu :) , haha.

Nu sitter jag här som jag trivs bäst ofixat hår, en sjal virade runt mig, hotpants och osminkad. Ska fixat något att äta tror jag strax om jag orkar, jag blir så sjukt lat av att träna, inte bra !


(Jag kanske får hem min dator idag , hoppas hopas ! )

Xoxo

It just hit me !

Verkligheten slog mig precis jag åker om en vecka!

Om en vecka åker jag ut på seglingssemester i FEM VECKOR till Shetland! Jag vet typ ingenting om Shetland mer än att det är en j*vla massa öar norr om skottland och att dome egentligen vill tillhöra Norge. Allt jag hoppas på är sjukt nice schtekar väder. pubar i varje hamn, og deilge gutter !

Haha , nu väntar en promenix :)

xoxo

Summer might be coming

Hey y'all!

Igårdagen slutgade med att jag och Felicia drog och fikade och tittade på bio. Vi såg Änglar och Demoner, den var jättebra! SJälva handlingen och allt var jättebra tycker jag och filmen var så grymt gjord att man bara började lipa. Jag hittade bara en enda seriös produktplacering och två minimissar, på andra filmer kan jag hitta dussintals. Jag och Feliz hade i alla fall jättetrvligt och roligt :D

Idag har jag varit nere och simmat, simmade på utebadat riktigt härligt var det. Känns lite som sommar nu, haha! Det är så gött att simma på utebadadet för man får färg på kroppen samtidtigt :P. Så jag skall ner imorgon igen och försöka köra ett lite längre pass om min axel orkar det, den va lite trög idag så vi får se. Någon som vill hänga på? :D Har inte så mycket mer planerat på dagen mer än att jag vill in till stan för det är ju UEFA U21 match på "nya" Gamla Ullevi, jag ska inte gå på matchen men det är alltis så härlig stämmning i stan innan en sådan stor match :) Nu skall jag ringa pappa och se i fall han har några news om min dator, hoppas det inte är något jätte hemskt virus eller något som har käkat upp hela datorn eller något sånt :S,  haha jag kan verkligen se det värsta i allt!

Hörs lite senare babes!
Xoxo

Oh god he's hot !

Chuck Bass?!



Come on girls is he HOT or NOT?!?

XOXO

Wake me up before you go-go

På grund av min järnbrist orkade jag inte gå upp i morse när resten av min familj skulle till båten för att kolla på starten, eller i alla fall skyller jag på järnbristen... you can never be too sure ;).

Nu sitter jag i alla fall i kontoret och har precis käkat en lätt frukost. Jag sitter och funderar på hur man på bästa sätt får fler läsare. Jag är inte den typen som springer runt och spammar alla kända bloggares bloggar för att få egna läsare eller går in på varenda blogg och kommenterar "va fin blogg du har kolla in min eller börja prenumerera på den!". Jag vill inte fjäska till mig läsare och jag tror inte heller att sådana personer kollar in din blogg mer än en gång, utan man måste fortsätta kommentera olika personers bloggar hela tiden. Jag har inte heller någon såndär pernumerant "box" på min sida för jag vet inte hur man gör och jag tror inte jag har några prenumeranter för den delen heller. Men såklart måste jag bli bättre på att uppdatera också, men inte jättelätt när man inte har någon egen dator. Men jag ska försöka klura ut en funkar/drunkar under dagen som jag skall lägga inoch vill ha era kommentarer på!

Hahaha nu sitter jag och dansar till Beyonces single ladies i stolen , i min stoora Hard Rock Cafe t-shirt. ;)



Tröjan är ju från jamaica så lite black girl vibe kan man ju få ;)
Strike a pose babe !


Xoxo

No tengo dator

Hej bloggen !
tänkte bara nämna om jag inte redan gjort det att jag inte har min egna dator, eftersom den är inne på serivice. Så jag glider runt på lite olika människors datorer, därför det inte blivit så mycket bilder på sistone. Men får förhoppninsvis min dator på måndag igen eller i alla fall i veckan för sen drar ju jag ut på semester i fem veckor och då MÅSTE jag ha min dator annars vet jag inte vad jag gör! Och när jag får min data ska jag uppdatera så gott det går. Skall även försöka uppdatera så gott jag kan medan jag är ute och seglar. Vi ska ju till Shetlands öarna så jag vet inte hur mycket "internet-connection" jag kommer få. Men vi får hoppas på det bästa :)

Idag har jag i alla fall köpt skor till jobbet. Ett par svarta reebok, från barnavdelningen haha , det är bra att ha små fötter ! Jag tjänade i alla fall 200kr på det eftersom de hade likadana i vuxen modell också men juniormodellen passade mig bättre. Sen drog jag, min syster och hennes kompis Frida upp till Marsstrand och kollade på alla Volvo Ocean Race båtarn, kul kul :). Man blev rätt seglar sugen i alla fall, vi ska kanske upp med båten imorgon och kolla på starten i fall vädret tillåter det vill säga. Nu skall jag fixa ihop lite tsatsiki till middagen :).

Xoxo

It's all my choice now !

JAG ÄR KLAR MED GRUNDSKOLAN NU!!!!!!


(gick ut med totalt sätt 290 poäng *stolt*)



Så såg jag ut på skolavslutningen, hade min grå kavaj över när vi åkte och käkade i stan efter det.



♥XOXOXOXOXOXXOXOXOXOXOXOXO ! ♥

That's a plus +

Ett plus när man har sådan hemsk järnbrist som jag har är att mamma köper jordgubbar till mig :). Så just nu sitter jag oh äter jordgubbar med grädde :D, finns det något godsre på sommaren?!  Jordgubbarär ju grymt järnrikt för er som inte visste det ;))




Så nu skall jag mumsa klart och sedan göra om mina naglar. Blir ännu en franskmanikyr!

XOXO

The last day . . .

Hey lovers !

Nu sitter jag här och har precis duschat, ska alldeles strax börja göra min efter-jag-har-duschat-ritual. Vilket består av ansiktskrämer & hårprodukter.

 Ansikte:

 1. Först 3+3 kräm ifrån Apoteket som återfuktar huden.
2. Sedan en anti-gravity firming eye lift cream från Clinique, den minskar påsar under ögon och dyligt.
3. Sist men inte minst en poreminimizer också den ifrån Clinique.
( tänk på att huden måste vara helt ren när man lägger på krämer osv. annars smörjer ni in all skit ni har på ansiktet i porerna vilket = finnar och blämmor and you know the rest!)

Hår:

1. Jag lägger inte i mitt balsam fören jag har duschar klart, så jag sköljer alltså inte ut balsamet. Efter jag gjort detta kammar jag igenom håret innan jag torkar det, för mitt hår är som barbie hår när det är halvfuktigt (omöjligt att reda ut). När håret sedan är handdukstort lägger jag i Elvitals anti-breakage inpackning som också är leave in. Den är jättebra! Håret blir glansigt och lent.
2.Om jag sedan skall fixa håret dvs. platta eller locka det (som jag ska imorgon till skol-avslutningen) så lägger jag i got2be mousse medan håret är blött! Moussen gör att håret håller sig bättre när man lockar eller plattar det med värme. Har jag plattat håret (vilket alltid skall göras när det är torrt! om man inte vill se ut som om man har en rishög på huvudet) så lägger jag i silikon serum ifrån björn axén i topparna, det gör dem silkes lena och det ruffsar sig inte!

Hahaha , jag vet jag är lite av en hårbög men jag hatar slitna toppar!


Hörs sen babes,
Xoxo

Bakis morning ?

Jag kom hem ca. midnatt igår , blev ingen för sen kväll för man skulle ju upp idag också ! Nu är man uppe och vi har ingen frukost hemma även fast mamma handalade igår :@. Så jag får gå in på kondis inna jag drar till skolan om en halvtimma. Vi hade roligt igår i alla fall och genrepet gick helt ok. Det sägs ju att genrep aldrig skall gå riktigt bra för då suger premiären så det är bara att hoppas på att det är så det är! Det kändes som om jag hade nollkoll eftersom jag inte hunnit med tidigare övningar, men men life's a bitch det va bara genrepet ju....


Ni kommer få stå ut balbilder länge och väl för jag tog ju nästan 200st!



Nu skall jag sminka mig och sen dra till skolan !

Xoxo

Still here . . .

Nu har jag lagt in i princip alla 200 bilder som togs utav mig igår på balen och taggat alla! Pheeew, jag kommer ha en ttrall förstörd mus arm innan jag fyller 20 om jag fortsätter så ju!

Jaja i alla fall, insåg precis att jag inte kommer ha en enda lektion till med min klass! Sorgligt men sant! Vad händer här näst? Hela klasen splittras, men kommer vi någonsin få en sådan samhållning med någon annan klass? Usch vad sorgligt alllt är!


Och såhär ser jag ut . Mycket enkelt but i love it !


Nu bär det i alla fall av till Cicci om en stund. Puss på er !

xoxo



Balen 2009 <3

Hej alla kärar läsare, jag tänkte att jag skall ge er alla en breifing med vad som händer i mitt liv. Igår var det bal och jag gjorde i ordning mig i ca. 3-4 timmar innan jag va klar. Men resulatet var ju helt klart värt det! Ikväll har vi "Klassens-dag" och vi skall hem till Cicci i klassen och busa och lite så :D Ska bli jättekul hoppas jag på! Men måste tyvär gå ifrån i någon timme eftersom jag har genrep med cabaréten kl. 7. Det är bara att hoppas på att jag inte missar någon farligt.

Balen va i alla fall sjukt lyckad, alla var jätte fina! Jag har däremot fortfarande lite smått öma fötter från att ha haft 12cm klackar på mig HELA kvällen, dansat & skakat rumpa i ca. 3 timmar utav tiden.  Men det var helt klart värt det! Känner bara nu att jag kommer sakna min klass och alla människor på skolan när jag går ut. Men man måste ju göra det för eller enare och det känna som man har gjort sin tid på Toleredskolan nu. 3 år.... känns som knappt 1 men när man tänker på hur mycket vi hunnit med så känns det som 10.


Jag & Gabriella


Jag & Emelie på väg till bussarna, destinationen var hemlig !


Tjejerna på Skansen Lejonet !


Skolavslutningen är på torsdag och om allt går som det ska kommer det bli en sjukt grym dag! , säger inget mer.

Ne nu måste jag gå och fixa kläder till allla mina roller i cabaréten!

P.S. Min läkare ringde igår och hade fått svar på mina tester, hon visste inte riktigt vad knölarna va för något men, jag led av alldeles för stor järnbrist så nu skall det tas ännu fler piller dagligen!

Xoxo

What a day

Jag började min dag med att gå till vårdcentralen. Jag har haft konstiga svullna knölar på mina ben som inte velat försvinna så jag tyckte det var dags att kolla upp det. Jag träffade min gamla vanliga läkare och hon visste inte riktigt vad det det var men hon ville ta olika tester på mig. Hon ville ha ett blodprov, halsprov och ett urinprov. När en sjuksköterska skulle ta blodprov på mig hittade hon ingen ådra att ta i! Det tog flera försök, och jag är ingen jätte fan av nålar så jag va inte jätteglad, resten av proverna gick ju i alla fall bra, tack & lov! Så jag ska få svar på testerna i nästa vecka sen skall jag till infektionscentralen så ska de kolla upp det hela lite närmre.

Efter hela den charden var det en vanlig skoldag som väntade men utan särskilt mycket skolarbete. Jag fick reda på att jag fick MVG på mitt engleska nationella prov , skönt :). Sen skulle jag tränat men allt gick fel med bussar, väder och gymkort så blev ett hemmapass istället.

Nu sitter jag i alla fall med öma armveck och en tom mage ¨/.



Såhär snygg kan Kajsa bli i håret när hon har tråkigt


Xoxo


I'm singing a song for you . . .

I've been so many places in my life and time,
sung a lot of songs made som bad rimes.

Facted out my life on stages,
ten thousand people watching.
That's why I am singing a song for you.

Jag har en sån där dag då jag inte riktigt vet vad jag skall tycka eller tänka eller vet aldrig vad jag är på för humör. Somliga kallar det hormon, mensbarn eller PMS-kärring dagar, jag har inget riktigt namn för det. Jag tror jag hinner tänka  och fundera100 gånger mer på en sån här dag än vad jag gör på andra. Speciellt på en och samma sak men man ångrar sig och vet inte vad man ska tycka. Man är glad och lycklig men sen blir man deppig, arg och irreterad av att man tänker på det alldeles för mycket och vill bara sluta men det går inte och man gör allt för att försöka.
På dessa dagar är jag oftast ensam men egentligen inte vara det ( även om jag är en ensamvarg så vill jag inte alltid vara det.)

Sen kan jag också säga så mycket som att "det" jag tänkt på idag är en han !


Love, faith and beleive is that all need ? .. tell me

Xoxo

Äntligen..... ?

Nu har våra kära gäster åkt tillbaka till båten. Dom är jätte trevliga och jag älskar ju dom så sätt såklart men man blir alltid lika "wiped out" efter en kväll i deras sällskap. Det har ju hänt en hel massa sedan agusti då vi träffade dem sist! Syrran skall i alla fall mönstra på  "Restless" som deras båt heter imorgon och åka en bit i Götekanal tillsammans med dem. Jag kan ju tyvär inte eftersom jag fortfande går i skolan :(. Men hon har ledigt till på måndag då hon börjar jobba.

Jag har bara en uppgift kvar i skolan som skall in på onsdag sen är det bara smooth-sailing fram till skolavslutningen, förutom cabaréten som kommer sno en del tid från gymmet och simmningen men kanske klarar det eftersom jag inte kommer ha några läxar , muhahaha :D. Cabaréten känns inte jättekul tyvär, men så länge publiken gillar den är jag nöjd. Tyvär är jag ju en sån människa som hatar att inte vara center of attention vilket jag inte är i cabréten. Men jaja life goes on.... Nu ska man kanske nana , Oj vad mycket klockan var haha.


Hate to say it men såhär ser jag ut nu.

Nattinatti på er ,
xoxo

Donedodelidonedone !

Nu har jag städat klart, får se hur länge det håller denna gången , haha :).

Har även precis skaffat bloglovin' så börja gärna prenumerera på min blogg :D ! Hade ju varit så sjukt gulligt av er , hahahaha men helt upp till er såklart ;)

Här är en länk :
http://www.bloglovin.com/sok.php

Nu börjar jag bli sugen på grillat som vi såklart ska bjuda på ikväll! Pappa är ju " The one and only BBQ King" ;) Ska bli riktigt mumsigt.
Nu ser jag gästerna genom fönstret måste kila !





XOXO

Kiwi !

Egentligen håller jag på att städa mitt rum men är nästan klar  nu så orkar inte mer, haha ! Våra Nya Zeeländska vänner är nämligen i Göteborg och kommer på middag ikväll :). SKa bli jätte trevligt, jag var och välkommnade dom när dom la till på lilla bommen igår. (Dom seglar jorden runt)  Haha jaja nu får jag väkl återvända till städning tänkte bara slänga in ett inlägg :). Hörs sen lovers

Xoxo


RSS 2.0